« maart 2018 »
maart
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Activiteitenkalender

Vandaag

KMMA
Leuvensesteenweg 13
3080 Tervuren - België
Tel. (+32) 02 769 52 11
Fax (+32) 02 769 52 42

 

Bedrijven

banner-donateNL.jpg

Sinds 1 december 2013 is het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika (KMMA) gesloten voor een grondige renovatie. De heropening van het museum is voorzien voor 2018. Bij de heropening, verwacht het KMMA jaarlijks 250 000 bezoekers. Daarmee zal het museum één van de topattracties in België en dé belangrijkste sterattractie in de Groene Gordel rond Brussel zijn. Een hedendaags museum kan zijn projecten enkel tot uitvoering brengen mist de steun van partners.

Wenst u de naam van uw bedrijf te verbinden aan ons renovatieproject, dan zoeken wij graag samen met u naar de meest geschikte samenwerking. Het KMMA engageert zich ertoe de partner te associëren met het prestigieuze renovatieproject.

Tot de mogelijke tegenprestaties behoren: logo en naamsvermelding via geschreven en digitale communicatie, uitnodigen voor de heropening van het museum, de organisatie van één of meerdere privé evenementen in een exclusief kader, commercialiseren van afgeleiden van het product… De returnmogelijkheden worden aangepast afhankelijk van het type sponsoring en afhankelijk van uw interesse en voorkeuren.
Een van onze exclusieve returns is een bezoek achter de schermen van ons wetenschappelijk instituut.
 

LOPENDE MARKTSTUDIES

1. Marktstudie Outsourcing Bewaking
 

Het KMMA overweegt om in de komende maanden een oproep te lanceren tot kandidaten voor de outsourcing van de bewaking van de tentoonstellingszalen en van de site van het museum.

Met het oog op de voorbereiding van deze procedure en voor het opmaken van het bestek, wenst het KMMA de markt te verkennen en in contact te treden met bedrijven om te weten welke diensten kunnen worden aangeboden en welke mogelijkheden er bestaan van outsourcing.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zo snel mogelijk contact nemen met Dirk Verbist (dirk.verbist@africamuseum.be, (32) 474 53 24 29) om ideeën uit te wisselen.
De marktverkenning moet afgerond zijn vóór 28/02/2017.


2. Marktstudie Outsourcing Onderhoud
 

Het KMMA overweegt om in de komende maanden een oproep te lanceren tot kandidaten voor de outsourcing van het onderhoud van de tentoonstellingszalen en het onderhoud van de bureau’s.
  
Met het oog op de voorbereiding van deze procedure en voor het opmaken van het bestek, wenst het KMMA de markt te verkennen en in contact te treden met bedrijven om te weten welke diensten kunnen worden aangeboden en welke mogelijkheden er bestaan van outsourcing.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zo snel mogelijk contact nemen met Dirk Verbist (dirk.verbist@africamuseum.be, (+32)474 53 24 29) om ideeën uit te wisselen.
De marktverkenning moet afgerond zijn vóór 28/02/2017.
 

SPONSORING

1. Gezocht: partners socclage en publicaties


Op dit moment is het KMMA op zoek naar financiële ondersteuning voor:

De aankoop van socclage
Om ons toe te laten meer van onze wereldvermaarde collecties te tonen, werd in het parcours van de permanente tentoonstelling een prachtige zaal met gerestaureerde wandkaarten voorzien waar op regelmatige basis collectie ensembles zullen worden tentoongesteld. Als eerst in deze reeks tonen we een uniek ensemble van etnografische topstukken. Hiervoor is het KMMA op zoek naar financiële ondersteuning voor de aankoop van sokkels (geheel of een gedeeltelijke bijdrage).

Verschillende publicaties voor de periode 2016-2018.
Sinds zijn oprichting in 1897 heeft het KMMA nagenoeg 1 400 publicaties uitgegeven: wetenschappelijke werken, tentoonstellingscatalogi, museumgidsen, muziekopnames, enz.

Spreekt dit of een ander onderdeel van het project u aan, aarzel niet om voor 1 september 2017 contact op te nemen met Nancy Vaneyck (nancy.vaneyck@africamuseum.be of 02 769 52 39) voor meer informatie of voor een afspraak.

2. Partnership pakketten
 

Wij bieden sponsoring pakketten op verschillende niveaus aan. Daarbij is er de mogelijkheid om een thematische module in zijn geheel te ondersteunen of kan u kiezen om te focussen op een deelaspect ervan.

opgezette_dieren.jpgOnze partnership pakketten bestaan uit vijf grote thema’s:
Inrichting van een wereld gewijd aan geschiedenis, cultuur, onderzoek, mens, natuur en dier.
Bewaren van een erfenis en kostbaar cultureel patrimonium. (restauratie, aanwinsten, bruiklenen, replica’s).
Sensibiliseren
, informeren en educatie. Ontwikkeling, realisatie en inrichting van de educatieve ruimtes.
Bouwen aan
een interactief museum;
Doorgedreven toegankelijkheidsbeleid, fysiek en intellectueel

Voor elk van deze sponsoring pakketten hebben we de gepaste returns, afhankelijk van uw interesse en voorkeur.

Graag meer weten over de mogelijkheden om de renovatie te steunen?
Neem contact met ons op en wij lichten u graag ons project uitgebreider toe:  nancy.vaneyck@africamuseum.be of  02 769 52 39.

Onze sponsors

 

logo.beEN.jpg logoBelspo.jpg  
logoBNB.jpg logo NL.jpg logoToerismeVL.jpg
 
 

 

Document acties