Sponsoren

Een museum kan niet zonder partners. De financiële steun van ondernemingen is van cruciaal belang voor het beheer en behoud van onze collecties, de valorisatie en de verspreiding van kennis naar het grote publiek. Maar deze steun is ook onmisbaar voor ons wetenschappelijk onderzoek.

 

De hoofdtaak van het museum bestaat erin bij te dragen tot duurzame ontwikkeling in Afrika, Europa en een wereld die aan ieder van ons toebehoort, via onderzoek, opleidingen, tentoonstellingen en activiteiten.

Door met je onderneming het AfricaMuseum te steunen, neem je je verantwoordelijkheid als betrokken burger op. Je plaatst je onderneming in de kijker bij onze bezoekers, maar ook bij je klanten en/of medewerkers, en schept zo het imago van een geëngageerde onderneming.

Onze tegenprestaties worden voor iedere sponsor op maat uitgewerkt. We zoeken samen naar een gezamenlijke communicatiestrategie, nodigen je uit op onze evenementen, bieden je de mogelijkheid om een event in een exclusieve omgeving te organiseren of afgeleide producten op de markt te brengen. Ook een uitzonderlijk bezoek aan de wetenschappelijke afdelingen of depotruimte, behoort tot de mogelijkheden.

 

  • Heeft u interesse of wil u meer informatie?

Neem gerust contact op met Kristien Opstaele, diensthoofd Communicatie 

kristien.opstaele@africamuseum.be of +32 (0)2 769 52 98

 

 

Het AfricaMuseum bedankt haar partners

sponsors